Nye

Nyt medlem

Ønsker du at blive medlem af Vestre Baadelaug, anbefales det, at du først studerer denne hjemmeside, hvor du finder alle relevante oplysninger om det at være medlem af vores klub. Specielt henvises til siderne Faciliteter, Priser, Vedtægter samt Praktiske Oplysninger.
Herefter begiver du dig til vores klubhus, nærmere bestemt til restauranten, beliggende på samme adresse, Bådehavnsvej 6, Aalborg. Her får du så udleveret en velkomstpakke, som udover vedtægter og anden information indeholder en indmeldelsesblanket.
På visse tider af året har vi dog fast kontortid, hvor du også kan møde op og få det hele ordnet på en gang. Se klubbens kalender på forsiden, hvor du finder alle datoerne/tiderne.
Når indmeldelsesblanketten er udfyldt, afleverer du den på kontoret / i restauranten sammen med det kontante indmeldelsesgebyr. Klubbens kasserer opretter dig herefter hurtigst muligt i medlemsregistret, hvor du får tildelt et medlemsnummer. Du vil nu modtage en opkrævning på medlemskontingent for aktuelt år, og har du ønsket bådplads, og en sådan er tilgængelig, yderligere på denne.
Så snart du har betalt din kontingentregning, er du fuldgyldigt medlem af klubben.
Det skal indskydes, at har du ikke båd (endnu), men har planer om at anskaffe en sådan, vil det være tilrådeligt alligevel at indmelde dig, da bådpladser altid tildeles efter anciennitet. Jo længere tid du har været medlem, jo større chance for en plads (eller en bedre plads).
Husk, hvis du har båd, at medbringe detailoplysninger om denne samt eventuelle forsikringsoplysninger, da disse oplysninger kræves opgivet ved indmeldelsen.

I sjældne tilfælde, hvis du for eksempel i øjeblikket bor langt væk, kan indmeldelse håndteres "på distancen". Kontakt i så fald kassereren eller send en mail til os.

Bemærk: Vestre Baadelaug forbeholder sig til enhver tid ret til at afvise et ønske om indmeldelse i klubben. En sådan skal naturligvis altid være vel begrundet og vil ligeledes altid blive forelagt dig.

Ultimate Web | Tamaris sko | Damesko