Nye

Gæstesejler

Vestre Baadelaug hilser alle gæstesejlere velkommen, og vi vil gøre vores bedste, for at du skal føle dig velkommen og godt tilpas.

Bemærk at Vestre Baadelaug ikke længere er medlem af frihavnsordningen.

VB ”breder” sig over 2 havnebassiner, det vestlige kaldet Skudehavnen og det østlige, kaldet Vestre Baadehavn. Du er naturligvis velkommen begge steder. Der henvises i øvrigt til siden Faciliteter, hvor du finder en beskrivelse af muligheder og tilbud i de 2 bassiner. Alle faciliteterne er naturligvis fuldt tilgængelige for vores gæstesejlere, også klubhusene.

Ligeledes henvises til siden Priser, hvor du finder døgnprisen på netop din bådtype. Bemærk, at gæsteafgiften inkluderer gratis bad. Baderumsfaciliteter i begge havne er dog kun åbne i perioden 1. april til 15. oktober.

Hvis du ønsker koden til bad/toiletter, kan du ringe til havnefogeden, henvende dig i klubbens restaurant i Vestre Baadehavn – eller du kan vente, til opkræveren kommer rundt. Det kunne jo for resten også være, at ”naboen” kendte koden!

Kort omkring de 2 bassiner:

Skudehavnen:
VB ”deler” dette bassin med Sejlklubben Fiskeklyngen, beliggende langs den vestlige kaj. VB ’s område dækker de 3 nord-syd gående broer samt den sydlige kaj. På broerne er du velkommen, hvor der er grønt skilt, på den sydlige kaj hvor der er plads.

Vestre Baadehavn:
VB ”deler” dette bassin med Sejlklubben Limfjorden. Læg til vor der er grønt skilt, for enden af broerne – eller hvor du nu kan finde plads, uden at genere andre. Bemærk dog, at den vestlige del af havnen tilhører værftet og tilsvarende virksomheder.

Ultimate Web | Tamaris sko | Damesko